Configureer je JAMES horloge voor noodoproepen

Is er technische kennis vereist?

Nee, voor het gebruik van de JAMES noodoproephorloges is geen voorafgaande technische kennis vereist. Door de seniorenvriendelijke software is het horloge na activering direct te gebruiken. De functies zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen.

Voordat senioren met JAMES Om het horloge te kunnen starten, is het echter raadzaam om het vooraf te laten instellen door familieleden/bevoegde personen of ILOGS. Het instellen omvat bijvoorbeeld het activeren van de SIM-kaart ROAMING, de WLAN-toegang (indien beschikbaar), personaliseringen (display, verschillende functies in- of uitschakelen, enz.) en het toevoegen van contacten aan de alarmketen.

Voor welke leeftijdsgroep zijn de JAMES noodhorloges bedoeld?

De JAMES noodoproep horloges Ze zijn voor mensen van alle leeftijden die zorg nodig hebben. Bovendien kan de klok worden aangepast aan de individuele behoeften en levenssituaties (verpleeghuis, dementie-modus, enz.) van de gebruiker.

Heeft het JAMES apparaat voor noodoproepen een WLAN-verbinding nodig?

Nee, de JAMES noodoproep horloges hebben geen WLAN-verbinding nodig. De klok werkt voornamelijk via de geïntegreerde SIM-kaart. Als de gebruiker thuis geen mobiele telefoonontvangst heeft, kan de S6 worden verbonden via een WLAN-verbinding.

Werkt due JAMES horloge voor noodoproepen met een eigen SIM-kaart?

Om de feilloze werking van de klok te kunnen garanderen, is het aan te raden om de juiste JAMES-SIM-kaart.

Is het mogelijk om meerdere gebruikers tegelijk te hebben met de JAMES noodoproepklokken?

Nee, de klok kan maar één gebruiker tegelijk hebben. Er is echter een willekeurig aantal helpers mogelijk in de alarmketen.

Zijn de noodhorloges van JAMES waterdicht?

De horloges zijn spatbestendig en kunnen tegen een buitje. Volledige onderdompeling in water moet echter worden vermeden.

Hebben de horloges een valdetectie?

JAMES noodarmband: Geen

JAMES Nood B6: Geen

JAMES noodoproep horloge S6: Ja. S6 heeft een inactiviteitssensor. Als het horloge een bepaalde tijd niet wordt bewogen, gaat er automatisch een alarm af. Overdag is dit meestal 15 minuten en 's nachts 1,5 uur. Overdag is dit meestal 15 minuten en 's nachts 1,5 uur.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij gaat ongeveer drie tot vier dagen mee. We raden echter aan om het horloge dagelijks op te laden (ongeveer 30 minuten).

Pro Tip: Sluit het horloge 's nachts aan op het oplaadstation of laad het kort op tijdens het ontbijt.

Wat moet ik doen als mijn JAMES horloge niet goed oplaadt?

De JAMES producten (in dit geval de JAMES Noodhorloges / noodarmband) hebben gevoelige oplaadcontacten. Om de volledige functionaliteit van het oplaadproces van de batterij te behouden, moeten de oplaadcontacten regelmatig worden gereinigd.

Hoe maak ik mijn JAMES product schoon?

De JAMES producten moet regelmatig worden gereinigd met een brillendoekje of microvezeldoekje om alledaagse gebruikssporen, zoals stof of vingerafdrukken, te verwijderen. Als het scherm sterker vervuild is, kan het ook met een vochtig doekje worden gereinigd. Daarnaast worden speciale schermreinigingsdoekjes aanbevolen, die te koop zijn in elektronicawinkels.

Is het gebruik van de app en het webportaal vereist?

Nee. Je kunt JAMES zelfs zonder App en Portaal omdat je extra op de hoogte wordt gehouden van alarmen/posities door middel van een oproep en sms. Echter, zowel de App evenals de Webportaal meer gebruikerscomfort, geeft een overzicht van de status van het horloge en maakt het mogelijk om instellingen te maken.

Hoe kan ik de klok wijzigen?

U kunt wijzigingen aanbrengen in de JAMES webportaal of in de APP maken. De JAMES APP is voor Android- en Appel-apparaten is gratis beschikbaar in de desbetreffende app store. U hebt toegang tot het webportaal hier.

Hoe zit het met software-updates?

Software-updates worden automatisch uitgevoerd door de server. Als de JAMES noodoproep horloge voldoende opgeladen, worden updates automatisch geïnstalleerd.

Wat moet ik doen als een onderdeel van mijn JAMES product niet werkt of verloren is gegaan?

Als een onderdeel van je JAMES Producten defect zijn of ontbreken, neem dan contact op met onze JAMES Ondersteuning.

Hoe zijn mijn gebruikersgegevens beveiligd?

Op JAMES GEGEVENSBESCHERMING is voor ons een topprioriteit. Alle gegevens worden overgedragen met behulp van veilige versleutelingstechnieken. Als gebruiker hoef je je hier geen zorgen over te maken - de JAMES noodoproep horloges kan zonder zorgen worden gebruikt.

Achter JAMES staat de Oostenrijkse IT-expert ilogs gezondheidszorgde marktleider in moderne e-gezondheidssoftware. Als Oostenrijks bedrijf ilogs gezondheidszorg strikt aan de toepasselijke verordening inzake gegevensbescherming (DSGVO). Als u na het annuleren van uw abonnement besluit geen gebruik meer te maken van de JAMES noodoproep horloge worden al uw persoonlijke gegevens op betrouwbare wijze gewist. Bovendien worden de voorzorgsmaatregelen voor gegevensbescherming regelmatig gecontroleerd en aangepast door gedegen deskundigen op het gebied van gegevensbescherming.

Hoe werken reparaties?

Als reparatie of teruggave nodig is, kan de JAMES klantenondersteuning telefonisch of per e-mail. Het team van experts beslist dan over de verdere stappen afhankelijk van het probleem. In het geval van technische defecten worden deze, indien mogelijk, onmiddellijk verholpen in het bedrijf en wordt het product teruggestuurd naar de eigenaars.

T +43 (0) 463 305 003
M support@james.care

Welke criteria vallen onder kapotte horloges?

Onder kapotte horloges vallen alle producten die niet door eigen schuld zijn beschadigd. Krasjes op het display, slijtageplekken enz. worden niet vervangen.

De klok activeren met een voucher

Selecteer horloge Selecteer eerst je noodoproep horloge incl. je gewenste koop/huur variant in de noodoproep horloge configurator. Vervolgens wordt u naar de selectie van uw alarmtarief geleid. Als u uw horloge op een later tijdstip kiest [...]
Hulp openen

Algemeen

Is technische voorkennis vereist? Nee, voor het gebruik van de JAMES noodoproepklokken is geen technische voorkennis vereist. Dankzij de leeftijdsvriendelijke software kan de klok direct na activering in gebruik worden genomen. [...]
Hulp openen

Terugbetalingen

Hoe lang duurt een terugbetaling? Je aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terugbetaald - altijd volgens de oorspronkelijke betaalwijze, je ontvangt van ons een bevestiging per [...]
Hulp openen

Klacht

Is je product defect of beschadigd? Dat spijt ons. Neem contact met ons op zodat we je klacht snel kunnen controleren en verdere stappen kunnen ondernemen.
Hulp openen

Intrekking

Raadpleeg onze annuleringsvoorwaarden voor volledige informatie over ons annulerings- en retourbeleid.
Hulp openen

Hoe werkt een retourzending?

Na ontvangst van de artikelen kun je onbeschadigde artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Na het verstrijken van de termijn van 14 dagen is retourneren helaas niet meer mogelijk. Het aankoopbedrag [...]
Hulp openen

Welke verzendopties zijn er?

Verzending & Levering Wij leveren momenteel in Oostenrijk en Duitsland. JAMES pakketten worden bezorgd door Österreichische Post AG en Mail Boxes Etc. Geef ons wat tijd om je bestelling klaar te maken voor de [...]
Hulp openen
© 2024 ilogs gezondheidszorg GmbH
Selecteer uw regio
Oostenrijk
Duitsland
Verenigd Koninkrijk
De inhoud is aangepast aan het door jou geselecteerde land. Aanbiedingen, producten en prijzen kunnen per land verschillen.